„MARESIS”-NEK LENNI SZENVEDÉLY

„MARESIS”-NEK LENNI SZENVEDÉLY

A Maresinél dolgozni több, mint csupán munka. A Maresi csapat új ügyfeleket, márkákat és piacokat hódít meg, melyhez a csapat minden tagja hozzájárul az általa betöltött pozíciótól függetlenül.

A Maresi világa

MARESI – A mi világunk. Olyan meghatározó saját márkákat, mint a névadó Maresi Alpenmilch, a Shan’shi, a Knabber Nossi, és partnermárkákat, mint az Iglo, a Bertolli, a Tante Fanny, a Felix, a Häagen-Dazs, a Salvequick és sok más neves márkát egyesítünk helyi gyökerekkel rendelkező, nemzetközi beállítottságú piacvezető vállalatban.

A legerősebb „márkánkat” azonban munkatársaink jelentik, akik sikerünket megfelelő szakértelemmel, kreativitással, elhivatottsággal, pozitív munkaszemlélettel és a munkában lelt örömmel meghatározó módon befolyásolják.

Maresi közösség

Mi „Maresis”-ek egy nyílt légkörű, kollegiális közösség vagyunk, akik kölcsönösen támogatjuk egymást, és az elért eredményeket megfelelően meg is ünnepeljük.

Előnyeink

A munka és a magánélet közötti egyensúly a MARESI-nél nem csupán egy frázis, hanem a ténylegesen megélt valóság. Összetartás, emberség és kölcsönös tisztelet jellemzi együttműködésünket – ezen túlmenően Maresi munkatársak részére számtalan olyan előnyt kínálunk, amelyek kifejezik a vállalatunknál dolgozó emberek iránti elismerésünket. Az alábbiakban egy kis ízelítőt adunk azokból az előnyökből, amelyek a Maresi mellett szólnak.

RUGALMASSÁG

Rugalmas munkaidőt és személyre szabott home office lehetőséget kínálunk.

TOVÁBBKÉPZÉS

Munkatársaink egyéni képzéseken és belső továbbképzéseken vehetnek részt. A személyes továbbfejlődést szolgáló egyéni coaching szolgáltatás is igénybe vehető – természetesen teljesen anonim módon.

CSAPATÉPÍTÉS

Mindegy, hogy nyári parti, karácsonyi ünnepség, üzleti konferencia vagy csak egy közös forralt borozás – mindig van ok a csapatépítésre.

FITNESZ

Teljesítémény függvényében munkatársaink All You Can Move tagsági kártyát kaphatnak.

EGÉSZSÉG

Teljesítmény függvényében munkatársaink éves magánegészségügyi ellátásban részesülhetnek, ezenkívül az üzemorvosunk elvégzi az éves rendszeres egészségügyi felülvizsgálatot.

SZÉP KÁRTYA

Béren kívüli juttatásként Szép Kártyát biztosítunk munkatársainknak.

A siker kulcsa

A siker kulcsa

"A Maresi szellemiség valami egészen más. Csapatként összetartunk, támogatjuk egymást, és kiállunk közös értékeink mentén: legyünk hitelesek, sikeresek és elkötelezettek. Lapos szervezeti struktúrában dolgozunk, mindannyian tegezzük egymást, és az új ötletek mindig nyitott fülekre találnak."

Hatice Akalin, Emberi erőforrás menedzser

"A Maresinél nemzetközi szinten tudom fejleszteni szaktudásom, a hangulat mégis családias."

Anna Weihmann
Brand menedzser

Karrierlehetőségek a Maresinél

Karrierlehetőségek a Maresinél

Új kihívást keresel és szeretsz csapatban dolgozni? Megérted az ügyfeleket és van FMCG tapasztalatod? Legyél most a Maresi munkatársa, és hódíts meg velünk új piacokat! Magyarországi és közép-kelet európai csapatunkba mindig keresünk motivált munkatársakat.

Jelentkezés

Felkeltettük a figyelmedet?

Mi „Maresis”-ek egy nyílt légkörű, kollegiális közösség vagyunk, akik kölcsönösen támogatjuk egymást, és az elért eredményeket megfelelően meg is ünnepeljük.

Vivatis álláslehetőség
Vivatis álláslehetőség

Itt érhetők el a jelenleg betöltetlen pozíciók a Vivatis Holding AG-n belül:

Talentepool
Talentepool

Nem találtál megfelelő munkaköri kiírást? Vagy most nem is keresel aktívan állást? Akkor regisztrálj itt:

LinkedIn
LinkedIn

Ha érdekelnek az újdonságok, kövess bennünket: