Kompetencia és szenvedély

Kompetencia és szenvedély

Kiváló minőségű fogyasztási cikkeket fejlesztünk piacvezető termékekké, és kezeljük a kiváló minőségű innovatív nemzetközi partnermárkák, illetve saját márkáink sokoldalú portfólióját.

Küldetésünk

Több évtizedes múlttal rendelkező élelmiszer forgalmazóként az optimális partnerkezelés magától értetődő számunkra, ennek logikus következménye a munkatársainkba és az infrastruktúrába történő folyamatos befektetés.

„Kiváló márkatermékekkel szeretnénk fogyasztóinkat kényeztetni, és ezzel megfelelő életminőségükhöz hozzájárulni.“

Sabine Schwaiger, Ügyvezető (CEE)

Munkánk alapja

Fogyasztóink elégedettsége a munkánk alapja. Minden nap azon dolgozunk, hogy megértsük a fogyasztói igényeket és minőségi, innovatív termékkoncepciókat kínáljunk. A fogyasztóinkkal folytatott kommunikáció őszinte, tisztelettudó és interaktív.

Partneri kapcsolat

Munkatársainkkal és külső partnereinkkel kölcsönösen jó partneri kapcsolatot ápolunk. Összetartás és csapatszellem határozza meg tevékenységeinket, mert csak konstruktív, megoldásorientált párbeszéd teszi lehetővé a közös fejlődést.

Bizalom

Teljes bizalommal viseltetünk munkatársaink iránt. Így saját felelősségük tudatában és motiváltan cselekedhetnek. A partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat az elismerő együttműködés alapja. Bízunk továbbá abban, hogy a partneri kapcsolat sikerhez vezet.

Minőség

Marketing csapatunk partnermárkáink elsődleges kapcsolattartója, támogatója. A részletes jelentések segítik partnereinket a további döntéshozatalban. Minősített IFS forgalmazóként az élelmiszer-biztonság és a minőség alapfeltétel.

Innováció

Cégünk sokéves tradícióit jövőorientált beállítottsággal ötvözzük. Az innováció minden területen a vállalat jövőbeli sikerének előfeltétele. Folyamatosan fejlesztünk innovatív termékeket és márkakoncepciókat, és következetesen dolgozunk minden struktúra és üzleti folyamat digitalizálásán.

A siker kulcsa

A siker kulcsa

"A Maresi szellemiség valami egészen más. Csapatként összetartunk, támogatjuk egymást, és kiállunk közös értékeink mentén: legyünk hitelesek, sikeresek és elkötelezettek. Lapos szervezeti struktúrában dolgozunk, mindannyian tegezzük egymást, és az új ötletek mindig nyitott fülekre találnak."

Hatice Akalin, Emberi erőforrás menedzser

"A Maresinél ki tudom aknázni a bennem rejlő lehetőségeket és bátran támaszkodhatok a kollégáimra."

Marlene Jabinger
Area Manager

Karrierlehetőségek a Maresinél

Karrierlehetőségek a Maresinél

Szeretsz emberekkel és márkákkal foglalkozni? Megérted az ügyfeleket és van értékesítési tapasztalatod? Legyél most a Maresi munkatársa, és hódíts meg velünk új piacokat! Magyar és közép-európai csapatainkhoz mindig keresünk szenvedélyes értékesítési partnereket és motivált munkatársakat.

Jelentkezés