Partnereinkkel együtt a siker felé

Azokon a területeken, ahol saját márkáinkkal dolgozunk sok éves partneri kapcsolat fűz bennünket a gyártóüzemekhez. Logisztikai partnereinkkel a szolgáltatási minőség, a megvalósítási sebesség és a személyre szabott megoldásokhoz szükséges rugalmasság köt minket össze.

Partnereink

A hosszútávú együttműködésnek köszönhetően lehetséges, hogy partnereinkkel együtt folyamatosan továbbfejlődjünk. A minőség iránti törekvés összeköt bennünket, amely végső soron a közös siker előfeltétele.

Márkapartner

Minden ránk bízott márkáról sajátunkként gondoskodunk. Szolgáltatásunkat személyre szabottan márkapartnerünk igényeihez ill. meglévő infrastruktúrájához igazítjuk. A teljeskörű országos tevékenység nálunk éppoly bevált gyakorlat, mint a meglévő key account menedzsmentet kiegészítő értékesítési munka.

Gyártó partner

Azokon a területeken, ahol saját márkáinkkal dolgozunk sok éves partneri kapcsolat fűz bennünket a gyártóüzemekhez.

Kereskedelmi partner

Márkáinkkal mindig arra törekszünk, hogy növeljük az adott kategóriát, és ezáltal a partneri kapcsolatok szellemében fejlődjünk.

Logisztikai partner

Logisztikai partnereinkkel a szolgáltatási minőség, a megvalósítási sebesség és a személyre szabott megoldásokhoz szükséges rugalmasság köt minket össze.

Hogyan lehetsz a partnerünk?

Hogyan lehetsz a partnerünk?

Kérdésed van a partneti kapcsolatról vagy szeretnél többet megtudni? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vegyél részt egy kötelezettségek nélküli tanácsadáson!

Kapcsolat