Üdvözöljük a Maresi Foodbroker Kft. oldalán

Az anyavállalatunk, a MARESI Austria GmbH egy márkatermékeket forgalmazó, helyi gyökerekkel rendelkező és nemzetközi beállítottságú osztrák piacvezető vállalat.

Tovább Maresiről

SIKERRE VISSZÜK MÁRKÁJÁT!

Több évtizedes múlttal rendelkező élelmiszerforgalmazóként, akit a márkatermékek iránti szenvedély fűt, professzionális márkatámogatást kínálunk a fogyasztási cikkek gyártóinak. Magyarországi forgalmazóként tökéletes kiindulási alapot teremtünk márkájának sikeréhez. A Maresi egyedülállóan egyesíti a regionális és nemzetközi márkaportfóliókat, és értékesítési partnerként személyre szabott megoldásokat nyújt márkájának a fenntartható sikerhez. Minden márkát sajátunkként kezelünk. Munkatársaink szenvedélyesen dolgoznak a piac és ügyfeleink által elvárt innovatív megoldások aktuális továbbfejlesztésén. Számos kategóriában forgalmazunk márkákat: fagyasztott-, hűtött-, szárazáru, valamint non-food kategóriákban – és a választékot ausztriai és közép-kelet-európai csapatainkkal és kereskedelmi partnereinkkel folyamatosan bővítjük.

54

millió
fogyasztó

20

exkluzív
márka

127

motivált
alkalmazott

5

európai
ország

Maresi szolgáltatási köre

Maresi szolgáltatási köre

Az értékesítés önmagában kevés. Marketing, értékesítés és logisztika társosztályokból álló üzleti csapataink az Ön szervezetével egyeztetve a kereskedelem és a fogyasztók közötti professzionális csomópontként tevékenykednek, így gondoskodnak az Ön márkastratégiájának optimális és országspecifikus megvalósításáról.

Szolgáltatásainkról

2016. júliusában a MARESI AUSTRIA GmbH megszerezte az IFS BROKER legmagasabb szintű tanúsítványát. Az IFS BROKER az élelmiszerbiztonság és -minőség nemzetközileg elismert szabványa, mely biztosítja, hogy a termékek megfeleljenek a szigorú higiéniai előírásoknak, az előírt termékjellemzőknek, valamint a termékbiztonsági követelményeknek - ezért vagyunk erre nagyon büszkék.

Sajtóközlemény

Az ENRICO FOOD visszahívja a forgalomból a Bertolli Calabrese pesto szósz terméket

39 perce Mehr erfahren
Sajtóközlemény

Häagen-Dazs termékvisszahívás

11 hónapja Mehr erfahren

"A Maresinél ki tudom aknázni a bennem rejlő lehetőségeket és bátran támaszkodhatok a kollégáimra."

Marlene Jabinger
Area Manager

Karrierlehetőségek a Maresinél

Karrierlehetőségek a Maresinél

Szeretsz emberekkel és márkákkal foglalkozni? Megérted az ügyfeleket és van értékesítési tapasztalatod? Legyél most a Maresi munkatársa, és hódíts meg velünk új piacokat! Magyar és közép-európai csapatainkhoz mindig keresünk szenvedélyes értékesítési partnereket és motivált munkatársakat.

Jelentkezés

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.