Tárgyalás és cselekvés

Tárgyalás és cselekvés

A Maresinél az értkesítés az első. A magyar kereskedelmi partnerekkel fenntartott napi szintű kapcsolat minden mozzanatának egyetlen célja van: minden fél számára a lehető legjobb eredmény elérése.

Tovább

Az értékesítés a vérünkben van

Új piaci potenciálokat keresünk és optimalizájuk a polci választékot a teljes élelmiszer kis- és nagykereskedelem, a gyógyszertárak, a bababoltok és a benzinkutak kiemelt partnereként. Összehangolt értékesítési csapat dolgozik kereskedelmi partnereinkkel együtt a fogyasztók optimális megszólításán, amely a fenntartható értékesítési növekedés alapját képezi.

Az értékesítés nem tanulható szakma, hanem életforma.“

Andreas Pichler, Értékesítési vezető

Megtervezzük az értékesítési folyamatokat

Teljes körű szolgáltatást nyújtó partnerként az értékesítésben a marketingmix elemeként tesszük elérhetővé termékeit a végfelhasználó számára. Az értékesítéspolitikai döntések stratégiai és hosszú távú jellege, és az ezzel járó magas költségek és kockázatok miatt az értékesítési folyamatot következetesen megtervezzük.

Elemzés

Vállalaton belül a kontrolling, sales és marketing bevonásával a TÉNYLEGES helyzetet dolgozzuk fel. A piac optimális kihasználása érdekében a Nielsen index vagy GFK számok alapján strukturált megközelítést alakítunk ki partnereinkkel együtt.

Minőség

Marketing csapatunk partnermárkáink elsődleges kapcsolattartója, támogatója. A részletes jelentések támogatják partnereinket a további döntéshozatalban. Minősített IFS forgalmazóként az élelmiszer-biztonság és a minőség alapfeltétel.

Digitális megoldások

Ügyfeleinkkel a legújabb digitális megoldásokon keresztül állunk kapcsolatban. A megrendelések vagy közvetlenül (EDI rendszeren keresztül ) a vevőszolgálatra futnak be vagy képviselőink tablet rendszeréről kerülnek továbbításra.