Saját Márkák

Saját Márkák

Erős márkák tradícióval

A Maresi olyan ismert osztrák márkákat egyesít, mint a Knabber Nossi, Inzersdorfer, Shan´shi, MARESI, Siggi, Die leichte Muh és Himmeltau. Ezeknek a márkáknak a fejlesztése és támogatása a bécsi központban történik az osztrák és a nemzetközi piac igényeinek megfelelően. 

Marketing szakembereink átfogó szakértelemmel fejlesztik a márkákat és az új termékeket. Innovatív kommunikációs mix gondoskodik a  márkaismertségről, a relevancia pedig a márkahű fogyasztókról.

 „Saját márkáinkat úgy kezeljük és fejlesztjük, hogy azok hozzájáruljanak a cég sikeréhez és az eladások növeléséhez.“

Maria Laubreiter, "Saját Márkák" Marketing vezető
Knabber Nossi®

A Knabber Nossi egy piacvezető márka a gyermek snack termékek körében Ausztriában. Szárított, főtt, füstölt húsrúdakat kínál, melyek előfőzöttek, él nélküli kialakítással készülnek. Alacsony zsírtartalmú, pálmaolaj mentes az összes termék, amiket speciális védőgázas fóliába csomagolnak. A 100% csirkehús felhasználásával készült termék egyedülálló a magyar piacon.

Maresi®

A Maresi története egészen 1955-ig nyúlik vissza, amikor a stájer Ennstal-ban elkezdték termelni. Mára a legkedveltebb kávétejnek számít Ausztriában, amit csak a legjobb osztrák alpesi tejből állítanak elő. Egy 500g-os MARESI kávétej előállításához 1 liter friss zsíros tejre van szükség. A márka ikonikus alakja, ami alapján sokan felismerik, a címkén található szőke copfos kislány. Újrahasznosítható üvegben gyátják a környezettudatosság jegyében. A cseppmentes záródást biztosító kupak, lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vigyük kedvenc kávétejünket. Krémesen sűrű állaga kiemeli a kávé lágy textúráját. Akár még sütéshez is kiváló alapanyag lehet tejszín helyett.

Shan'Shi®

A Shan´shi [ejtsd: san si] kínai eredetű szó és jelentése „étel”. A Shan´shi márka a kiváló minőségű, egymással tökéletes összhangban lévő hozzávalókat jelenti, és piacvezetőként az ázsiai termékek legnagyobb választékát kínálja. A Shan´shi-val otthonodban élvezheted egész Ázsia ízeit, és biztos lehetsz abban, hogy minden tökéletesen sikerül.

Saját márkák múlttal és jövővel

Erős márkák és kiváló termékek – ez a szenvedélyünk. Mi ennek élünk. Ezt a szenvedélyt keltjük életre mind a kisebb mind a nagyobb márkák fejlesztésekor akár hazai, akár nemzetközi piacra. Saját márkáinkkal kapcsolatosan szerzett értékes tapasztalataink közvetlenül beépülnek a partnermárkákkal kapcsolatos döntéseinkbe.

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.