Legyél most Maresi munkatárs!

MARESI – A mi világunk. Olyan meghatározó saját márkákat, mint a névadó Maresi Alpenmilch, a Knabber Nossi, a Shan'shi és partnermárkákat, mint a Twinings, a Bertolli, az Iglo, a Häagen-Dazs és sok más neves márkát egyesítünk helyi gyökerekkel rendelkező, nemzetközi beállítottságú piacvezető vállalatban.

A legerősebb „márkánkat” azonban munkatársaink jelentik, akik sikerünket megfelelő szakértelemmel, kreativitással, elhivatottsággal, pozitív munkaszemlélettel és a munkában lelt örömmel meghatározó módon befolyásolják.

Vedd kezedbe a kezdeményezést

Jelenleg nincs nyitott pozíció a Maresinél. De vedd kezedbe az irányítást és mutatkozz be nekünk!

Jelentkezés

A jelentkezési folyamat

1
Online
jelentkezés

Jelentkezz online a LinkedIn oldalunkon meghirdetett állásokra.

2
Jelentkezések
átnézése

A benyújtott pályázatokat részletesen átnézzük és kérdés esetén megkeresünk.

3
Első
interjú

Az első beszélgetésre az irodánkban kerül sor, ahol mindkét fél lehetőséget kap a személyes bemutatkozásra.

4
Második
interjú

A munkakörtől függően sor kerülhet egy második beszélgetésre és esettanulmányra/logikai és szakmai teszt kitöltésére.

5
Állás-
ajánlat

Ha mindkét kört sikeresen teljesítetted, állásajánlatot teszünk és bízunk abban, hogy Te is szívesen csatlakozol a csapatunkba.

3 tipp a jelentkezéshez a toborzó szakemberünktől

3 tipp a jelentkezéshez a toborzó szakemberünktől

1) Add önmagad: A Maresi közössége nyitott, figyelmes és barátságos. Ne akarj másnak látszani, inkább mutasd meg, hogy milyen vagy valójában.

2) Szolgálj teljes körű információval: Annak érdekében, hogy megítélhessük, összhangban állnak-e az elvárásaink, kérjük add meg a bérigényedet és hogy mikor tudsz leghamarabb kezdeni. Ha részmunkaidős pozícióra pályázol, add meg a kívánt munkaórák számát.

3) Fogalmazz tömören: Az önéletrajzában ne csapongj, fogalmazz tömören, de említs meg minden szükséges részletet. Ahhoz, hogy legyen egy első benyomásunk Rólad, sorold fel és röviden taglald, hogy mik voltak a legfontosabb feladataid a legutóbbi néhány munkakörödben.

 

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.