Küldetésünk

Több évtizedes múlttal rendelkező élelmiszer forgalmazóként az optimális partnerkezelés magától értetődő számunkra, ennek logikus következménye a munkatársainkba és az infrastruktúrába történő folyamatos befektetés.

Munkánk alapja

Fogyasztóink elégedettsége a munkánk alapja. Minden nap azon dolgozunk, hogy megértsük a fogyasztói igényeket és minőségi, innovatív termékkoncepciókat kínáljunk. A fogyasztóinkkal folytatott kommunikáció őszinte, tisztelettudó és interaktív.

Partneri kapcsolat

Munkatársainkkal és külső partnereinkkel kölcsönösen jó partneri kapcsolatot ápolunk. Összetartás és csapatszellem határozza meg tevékenységeinket, mert csak konstruktív, megoldásorientált párbeszéd teszi lehetővé a közös fejlődést.

Bizalom

Teljes bizalommal viseltetünk munkatársaink iránt. Így saját felelősségük tudatában és motiváltan cselekedhetnek. A partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat az elismerő együttműködés alapja. Bízunk továbbá abban, hogy a partneri kapcsolat sikerhez vezet.

Minőség

Marketing csapatunk partnermárkáink elsődleges kapcsolattartója, támogatója. A részletes jelentések segítik partnereinket a további döntéshozatalban. Minősített IFS forgalmazóként az élelmiszer-biztonság és a minőség alapfeltétel.

Innováció

Cégünk sokéves tradícióit jövőorientált beállítottsággal ötvözzük. Az innováció minden területen a vállalat jövőbeli sikerének előfeltétele. Folyamatosan fejlesztünk innovatív termékeket és márkakoncepciókat, és következetesen dolgozunk minden struktúra és üzleti folyamat digitalizálásán.

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.