Kapacitás és pontos szállítás

Tapasztalt és elkötelezett logisztikai részlegünk időt szán rá, hogy megértse az Ön problémáit. Mélyreható igényelemzésekkel és a folyamatok optimalizálásával termékeit célba juttatjuk.

„Az optimalizált értéklánc kulcsfontosságú a termékek elérhetősége és a tökéletes POS-kezelés szempontjából, és ezáltal a vásárlóink elérésének alapja.”

Andreas Bassler, Head of Supply Chain Management

Maresi logisztika

A supply chain pontos tervezése, koordinálása és vezérlése jelentik a Maresi fő logisztikai feladatait, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink és partnereink számára az összes folyamat hatékony megvalósítását.

Tervezés

Szakembereink pontosan, ügyfeleink igényeire szabva tervezik meg a logisztikai és az operatív folyamatokat – egészen a folyamatok optimális megvalósításáig.

Koordináció

A  supply chain menedzsment részeként a beszerzés, megvalósítás és logisztikai menedzsmenttel kapcsolatos minden tevékenységet koordinálunk, és azokat hatékonyan kezeljük.

Irányítás

A sikeres tervezés és koordináció végső célja, hogy a megfelelő termék a megfelelő időben, a kívánt helyen álljon a megfelelő ügyfelek rendelkezésére.

Gyorsan
és hatékonyan

A partner márkáit gyorsan és hatékonyan juttatjuk el a fogyasztóhoz: a nemzetközi fuvar megszervezésétől kezdve az áru raktározásán majd komissiózásán keresztül a kiszállításig. A magas kiszolgálási szint, a gyorsaság és a személyre szabott megoldások képezik bel- és külföldi partnereink részére nyújtott szolgáltatásaink alapját.

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.