Több mint tej

Szeretnél egy kultikus márkákat képviselő helyi vállalatnál dolgozni és hozzájárulni a fejlődéséhez? Portfóliónkban megtalálhatók nemzedékek óta kedvelt márkák, mint a Maresi és a KnabberNossi csakúgy, mint az olyan innovatív márka, mint a Shan’shi. A Maresi csapata elképesztően sokféle, mintegy 30 különböző márkát képvisel, köztük olyan nemzetközi húzóneveket is, mint az Iglo, a Bertolli és a Häagen-Dazs.

Maresi közösség

Mi „Maresis”-ek egy nyílt légkörű, kollegiális közösség vagyunk, akik kölcsönösen támogatjuk egymást, és az elért eredményeket megfelelően meg is ünnepeljük.

Előnyeink

A munka és a magánélet közötti egyensúly a MARESI-nél nem csupán egy frázis, hanem a ténylegesen megélt valóság. Összetartás, emberség és kölcsönös tisztelet jellemzi együttműködésünket – ezen túlmenően Maresi munkatársak részére számtalan olyan előnyt kínálunk, amelyek kifejezik a vállalatunknál dolgozó emberek iránti elismerésünket. Az alábbiakban egy kis ízelítőt adunk azokból az előnyökből, amelyek a Maresi mellett szólnak.

RUGALMASSÁG

Rugalmas munkaidőt és személyre szabott home office lehetőséget kínálunk.

TOVÁBBKÉPZÉS

Munkatársaink egyéni képzéseken és belső továbbképzéseken vehetnek részt. A személyes továbbfejlődést szolgáló egyéni coaching szolgáltatás is igénybe vehető – természetesen teljesen anonim módon.

CSAPATÉPÍTÉS

Mindegy, hogy nyári parti, karácsonyi ünnepség, üzleti konferencia vagy csak egy közös forralt borozás – mindig van ok a csapatépítésre.

EGÉSZSÉG

Teljesítmény függvényében munkatársaink éves magánegészségügyi ellátásban részesülhetnek, ezenkívül az üzemorvosunk elvégzi az éves rendszeres egészségügyi felülvizsgálatot.

FITNESZ

Teljesítémény függvényében munkatársaink All You Can Move tagsági kártyát kaphatnak.

SZÉP KÁRTYA

Béren kívüli juttatásként Szép Kártyát biztosítunk munkatársainknak.

A Maresi kulisszái mögött

Mintegy 35-40 munkatársunkkal KKV-nek számítunk, a Vivatis Csoport tagvállalataként pedig egy nagyvállalat részei vagyunk, így élvezhetjük mindkét formátum előnyeit. Az irodában mind tegeződünk és – a lapos szervezeti struktúránknak köszönhetően – gyorsan reagálunk a kihívásokra. Ezzel együtt szervezett folyamatok mentén dolgozunk, és a képzésektől kezdve a juttatásokig kihasználjuk az anya- és testvérvállalatainkkal fennálló szinergiákat.

Onboarding

Onboarding

A Maresinél minden új belépőnek elegendő időt és lehetőséget adunk a beilleszkedésre. Célunk, hogy tanuljunk egymástól és együtt gyarapodjunk. Minden új munkatársunk kap egy onboarding tervet. Kollégáink és a társosztályok segítenek a beilleszkedésben és a folyamatok gyors és hatékony elsajátításában. A munkaviszony során rendszeres visszajelző beszélgetéseket és éves dolgozói értékeléseket tartunk.

 

 

Így dolgozunk

Így dolgozunk

Lehetőséget biztosítunk a munkafolyamatok alakítására, és mindenkitől szívesen vesszük az ötleteket és új elképzeléseket. A szakterülettől függően elsősorban generalistaként eljárva a folyamat egyes lépései helyett inkább konkrét márkák teljes körű marketingjét biztosítjuk. Ez széleskörű és változatos feladatköröket és önálló, felelős munkamorált teremt. A csapatmunka és a kölcsönös támogatás, akár a társosztályok között is a Maresi kultúrájának központi elem.

A siker kulcsa

A siker kulcsa

Hatice Akalin,
Emberi erőforrás menedzser

A Maresi szellemiség valami egészen más. Csapatként összetartunk, támogatjuk egymást, és kiállunk közös értékeink mentén: legyünk hitelesek, sikeresek és elkötelezettek. Lapos szervezeti struktúrában dolgozunk, mindannyian tegezzük egymást, és az új ötletek mindig nyitott fülekre találnak."

Felkeltettük a figyelmedet?

Mi „Maresis”-ek egy nyílt légkörű, kollegiális közösség vagyunk, akik kölcsönösen támogatjuk egymást, és az elért eredményeket megfelelően meg is ünnepeljük.

Vivatis Jobpanel
Vivatis Jobpanel

Itt érhetők el a jelenleg betöltetlen pozíciók a Vivatis Holding AG-n belül:

Nyitott pozíciók
LinkedIn
LinkedIn

Ha érdekelnek az újdonságok, kövess bennünket:

Maresi Foodbroker Kft. LinkedIn

Maresi Közép-Kelet Európában

Hatékony értékesítő és marketing szervezeteink segítségével szakértő partnerként vagyunk jelen öt európai országban: Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.